Artiesten

Xcite, ook voor entertainment!

Individueel of als groep te boeken

Als Xcite events zijn wij naast het ontwikkelen en verzorgen van evenementen ook actief in de entertainment. Elke evenement is anders. Zo ook de wensen van de opdrachtgever. Onze ervaring heeft geleerd dat live muziek bijna altijd een toevoeging is. Het ijs breekt sneller en zorgt voor een memorabele indruk voor de gasten!

Xcite biedt een breed repertoire aan en werk uitsluitend met top entertainers. Deze zijn zowel individueel of als groep te boeken. Dit maakt het mogelijk om ten alle tijden maatwerk te leveren. Het nauwe contact met de artiesten maakt dat weten weten wij wat we in huis hebben en is feest een garantie!

Julia van Helvoirt

Winnares Idols 2017

“Proost, nog een toost, op ieder klein moment waarvoor we dankbaar zijn”
Naast het levensmotto van zangeres Julia, is dit ook het refrein van haar hit Proost, een knaller die bij elk optreden steevast eindigt in meezingende gasten en soms zelfs een polonaise…

De 24-jarige Julia van Helvoirt is vooral bekend als winnares van Idols 2017 én van haar deelname aan het SBS6-programma House of Talent. Daar nam ze samen met niemand minder dan Frans Duijts de single op “Jij bent de Dans” en heeft ze aan het grote publiek laten zien een doorzetter te zijn, maar vooral een volkszangeres in hart en nieren.

Julia’s grote droom is om met haar eigen repertoire ieder podium in Nederland te veroveren. Maar wees niet bang, ook de grootste Nederlandse hits van weleer komen voorbij.
Eén ding is zeker; als je Julia boekt kun je rekenen op een groot feest en dolblije bezoekers, die met schorre kelen nog lang nagenietend terugkijken op een geweldig event!!

Dennis van Veen

Engels- en Nederlandstalige hits

‘n Verborgen talent met ‘n gouden keeltje!
Het is nu de hoogste tijd om deze spontane en goedlachse Amsterdamse zanger nog beter te leren kennen!

Regelmatig treed hij al op in diverse cafés van Amsterdam tot Zandvoort en scoort daar keer op keer lovende recensies. Dennis heeft ’n eigen, warme stemgeluid en weet met de bekende Engels- en Nederlandstalige hits het publiek aan te grijpen. Momenteel wordt er eigen repertoire voor hem geschreven om als debutant zijn nieuwe single te lanceren.

Een nu al veelbelovend artiest waar men nog veel van zal horen!