Management

Xcite, ook voor entertainment!

Als Xcite events zijn wij naast het ontwikkelen en verzorgen van evenementen ook actief in de entertainment. Elke evenement is anders. Zo ook de wensen van de opdrachtgever. Onze ervaring heeft geleerd dat live muziek bijna altijd een toevoeging is. Het ijs breekt sneller en zorgt voor een memorabele indruk voor de gasten!

Xcite biedt een breed repertoire aan en werk uitsluitend met top entertainers. Het nauwe contact met de artiesten maakt dat wij weten wat we in huis hebben en is feest een garantie!

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst boeken staat garant voor een optreden dat alle boxen aantikt; Emotie, samenhorigheid, blijheid en bovenal FEEST!
Wesly is een artiest die al meer dan 20 jaar zowel jong als oud aanspreekt. In 2006 verschijnt Wesly’s eerste single ‘De zon die schijnt’. Een jaar later, in 2007, verschijnt de opvolger; ‘De lucht was blauw’.

Als singer-songwriter schrijft Wesly al jaren zijn eigen liedjes, zijn eerste grote hit “Trots Op Jou” heeft voor velen een speciale betekenis. Inmiddels heeft zijn in 2022 uitgebrachte ‘Amalia’ alle persoonlijke records verbroken en zingt het hele land dit lied uit volle borst mee. Hij kreeg zelfs een gouden plaat uitgereikt in de ochtend show bij 538, en ‘Amalia’ weet zelfs de TOP 40 te behalen! Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van timmerman tot advocaat. Wesly Bronkhorst weet zich altijd te onderscheiden bij een optreden!

Julia van Helvoirt

De 27-jarige Julia van Helvoirt is vooral bekend als winnares van Idols 2017 én van haar deelname aan het SBS6-programma House of Talent. Daar nam ze samen met niemand minder dan Frans Duijts de single op “Jij bent de Dans” en heeft ze aan het grote publiek laten zien een doorzetter te zijn, maar vooral een volkszangeres in hart en nieren.

Julia’s grote droom is om met haar eigen repertoire ieder podium in Nederland te veroveren. Eén ding is zeker; als je Julia boekt kun je rekenen op een groot feest en dolblije bezoekers, die met schorre kelen nog lang nagenietend terugkijken op een geweldig event! En wees niet bang, naast haar eigen repertoire komen de grootste Nederlandse hits van weleer voorbij.