Events

Tussen de bedrijven door even een evenement organiseren? Het klinkt een stuk makkelijker dan het is. Wil je dat alles strak geregeld is en soepel verloopt, dan moet je aan zó veel dingen denken. En laat daar nou vaak geen tijd voor zijn. Well.. That’s where Xcite comes in! Wij regelen alles van A tot Z, zodat u zich kunt concentreren op zaken die echt belangrijk zijn.

Zakelijke Events

Wilt u een verrassend teamuitje of een personeelsfeest waar nog lang over wordt nagepraat? Wij stromen over van de goede ideeën die passen bij uw bedrijf. En ook voor beurzen bent u bij ons aan het juiste adres.

Particuliere Events

Wilt u een origineel babyshower of een bijzondere bruiloft? Een feest dat nog jarenlang door u zal wordt herinnerd? Wij stromen over van de goede ideeën die passen bij uw feest. En ook voor feesten & partijen bent u bij ons aan het juiste adres.

Sloepje varen in Amsterdam of Loosdrecht

Vanaf het water lijkt alles mooier! Huur een sloep en vaar met vrienden of familie door de mooie natuur van Loosdrecht of bekijk de prachtige binnenstad van Amsterdam vanaf het water. Dit is ook een zeer geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest of babyshower!