Over ons

Nina Smit

Founder Xcite

Mijn naam is Nina Smit, founder van Xcite events. Organiseren is mij met de paplepel ingegoten. Als jong meisje liep ik al rond in de hotels, restaurants en strandtent van mijn familie. Uiteraard vonden daar regelmatig bruiloften, diners en feesten plaats en dus was dat de perfecte plek om de kunst van het organiseren af te kijken.

Nadat ik die kunst op de Hogere Hotelschool in Den Haag nog verder heb verfijnd, ben aan de slag gegaan bij onder andere grote televisieproducties en als organisator van high end events. Daar heb ik geleerd dat de meest onmogelijke dingen te regelen zijn én ik heb een groot netwerk opgebouwd, waardoor ik nu alleen samenwerk met de beste specialisten binnen hun eigen vakgebied.

Mark Ligtvoet

Cateraar

Als je eenmaal hebt geproefd wat er uit de keuken van Mark Ligtvoet komt, dan wil je nooit meer anders. En daarom kan het niet anders dan dat hij Xcite’s huiscateraar is.

Voordat deze sterrenchef zijn eigen cateringbedrijf begon, heeft hij jarenlang eigen restaurants gehad. Mark Ligtvoet is onder andere bekend als chef van restaurant Waterproef en sterrenrestaurant Seinpost.

Suzanne Molenaar

Event styliste

(Interieur) styliste van de sterren die uw DNA stijlvol terug laten komen in de styling/aankleding van het event.

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken en daarom moeten we voor het ‘WOW’-effect bij Suzanne Molenaar zijn. Ze is gerenommeerd interieurstylist en gespecialiseerd in styling van feesten.
Ze maakt ontwerpen en totaalconcepten voor luxe huizen, kantoren, horeca en high end events. Suzanne mag menig BN’er tot haar klantenkring rekenen.

Jeroen Nieuwehuizen

Presentator & DJ

Éen van de meest bekende stemmen van Nederland én presentator in hart en nieren.

Met zijn overtuigende donkere geluid, bekend van radio 538 en vele bioscoop commercials, is hij de juiste partner voor uw product presentatie! Na jarenlange radio, televisie en event ervaring weet hij precies hoe een goede productie in elkaar moet zitten. Hij presenteert uw product met passie en ook als DJ maakt hij van uw feest een onvergetelijke avond!

Hendrik-Jan de Vink

Fotografie & video specialist

Foto’s, video’s en unieke luchtbeelden maken dat uw event écht nooit vergeten wordt.

Hendrik-Jan de Vink zorgt voor alle drie. Hij beschikt over de beste apparatuur om de sfeer van uw event perfect op beeld vast te leggen.