Upcoming Events

Upcoming Events:

The Dinnerclub

Gather your friends and join the Club! Op 7 oktober van 19.00 tot 01.00 organiseren wij wederom een avondvullende dinnershow vol muziek en een heerlijk diner bij Meddens.

Laura Fisher en Quido van de Graaf trappen de avond af met spetterende optredens en natuurlijk zullen wij geheel in Gooische traditie de avond dansend afsluiten onder begeleiding van DJ Charles en McChoral.

Boek je tickets via de website van meddenshilversum.nl


 

Zakelijke Events

Wilt u een verrassend teamuitje of een personeelsfeest waar nog lang over wordt nagepraat? Wij stromen over van de goede ideeën die passen bij uw bedrijf. En ook voor beurzen bent u bij ons aan het juiste adres.

Particuliere Events

Wilt u een origineel babyshower of een bijzondere bruiloft? Een feest dat nog jarenlang door u zal wordt herinnerd? Wij stromen over van de goede ideeën die passen bij uw feest. En ook voor feesten & partijen bent u bij ons aan het juiste adres.

Sloepje varen in Amsterdam of Loosdrecht

Vanaf het water lijkt alles mooier! Huur een sloep en vaar met vrienden of familie door de mooie natuur van Loosdrecht of bekijk de prachtige binnenstad van Amsterdam vanaf het water. Dit is ook een zeer geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest of babyshower!