Xcite gaat van start in Amsterdam

Home // Baby shower // Xcite gaat van start in Amsterdam
Xcite gaat van start in Amsterdam

Mijn naam is Nina Smit, founder van Xcite events. Organiseren is mij met de paplepel ingegoten. Als jong meisje liep ik al rond in de hotels, restaurants en strandtent van mijn van familie. Uiteraard vonden daar regelmatig bruiloften, diners en feesten plaats en dus was dat de perfecte plek om de kunst van het organiseren af te kijken.

Nadat ik die kunst op de Hogere Hotelschool in Den Haag nog verder heb verfijnd, ben aan de slag gegaan bij onder andere grote televisieproducties en als organisator van high end events. Daar heb ik geleerd dat de meest onmogelijke dingen te regelen zijn én ik heb een groot netwerk opgebouwd, waardoor ik nu alleen samenwerk met de beste partners